Bedrijfscatering in Den Haag

Zoekt u een cateraar voor uw catering in Den Haag of omgeving van Den Haag? Dan bent u bij 0800 Catering aan het juiste adres. Gaat u bijvoorbeeld een personeelsfeest in Den Haag organiseren? Of heeft u een bedrijfslunch of een bedrijfsuitje? Bij ons is er veel mogelijk bij bedrijfscatering vanaf twintig personen. In overleg met u stellen we het menu samen, of het nou gaat om alleen een borrel of een uitgebreid buffet. U kunt bij ons terecht voor zowel warme, koude als vegetarische hapjes. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden voor bedrijfscatering in de regio Den Haag.

Bedrijfscatering van begin tot eind

Denkt u dat wij alleen de hapjes en drankjes verzorgen? Dan zult u nog versteld staan. Als u dat wilt, richten wij een lege ruimte volledig in en kleden de ruimte aan in alle denkbare thema’s. Wij werken samen met andere partijen, dus wij voldoen aan al uw wensen. Gaat u voor een kleurenthema? Of heeft u een sprookjesthema? Wij regelen het voor u! Daarnaast verzorgen wij ook entertainment.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan. Wij verzorgen bedrijfscatering in Den Haag en omgeving van Den Haag. Heeft u een mooie locatie uitgezocht? Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfscatering op locatie.