0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Cateraar Den Haag
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een cateraar in Den Haag?

Wij brengen u snel in contact met een cateraar die werkzaam is in Den Haag

Catering op locatie in Den Haag

Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van een feest op partij. Inrichting, menu, entertainment. Stelt u een voor hoeveel tijd en werk het u kost om dit allemaal zelf te moeten regelen. Gelukkig staat de door ons aangedragen professional voor u klaar! Zij organiseren de gehele catering op locatie. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich bezighouden met uw gasten.

Bedrijven en particulieren

de door ons aangedragen professional verzorgt uitgebreide catering voor zowel bedrijven als particulieren. Gaat u een personeelsfeestje organiseren in Den Haag of regio Den Haag, maar heeft u geen tijd om te zorgen voor de hapjes en de drankjes? Schakel voor de catering de door ons aangedragen professional in.

Ervaar het gemak van catering op locatie

Heeft u een mooie locatie uitgekozen waar u uw feest wilt houden? Of wilt u een etentje bij u thuis houden? Bij de door ons aangedragen professional zit u goed voor catering op locatie in Den Haag of in de omgeving van Den Haag.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606