Catering op locatie in Den Haag

Er komt veel kijken bij de planning en uitvoering van een feest op partij. Inrichting, menu, entertainment. Stelt u een voor hoeveel tijd en werk het u kost om dit allemaal zelf te moeten regelen. Gelukkig staat 0800 Catering uit Den Haag voor u klaar! Wij organiseren de gehele catering op locatie. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zich bezighouden met uw gasten. Wij werken nauw samen met een groot aantal organisaties en locaties. Zo kan aan al uw speciale wensen worden voldaan.

Bedrijven en particulieren

Wij verzorgen uitgebreide catering voor zowel bedrijven als particulieren. Gaat u een personeelsfeestje organiseren in Den Haag of regio Den Haag, maar heeft u geen tijd om te zorgen voor de hapjes en de drankjes? Schakel voor de catering onze hulp in, wij helpen u van begin tot eind zodat u nergens meer omkijken naar heeft.

Ervaar het gemak van catering op locatie

Heeft u een mooie locatie uitgekozen waar u uw feest wilt houden? Of wilt u een etentje bij u thuis houden? Bij ons zit u goed voor catering op locatie in Den Haag of in de omgeving van Den Haag. Niet alleen het eten en drinken nemen wij mee, maar desgewenst nemen wij ook serviesgoed en bestek mee. Vraag vandaag nog naar de talloze mogelijkheden voor onze catering op locatie.